раница ergobag prime Pearl DiveBear

249.00 лв. с ДДС.

Ергономична, удобна и модерна ученическа раница за малки русалки

За деца с височина 100-150 см.
Размери (ш/д/в): 25 x 22 x 35 см.
Тегло: 1100 грама.
Обем:  20 литра.
Цветове – розов.
С 2 стикера с русалки.
Лимитирана LUMI серия със специален, Fluo принт.

Тази раница е екологична – направена от около 18 рециклирани PET бутилки от 0.5 л.

В този дизайн се предлагат несесер и спортна чанта.
Допълнителни аксесоари са стикерите Klettie, спортен сак, пластмасова или метална бутилка за многократна употреба, портмоне, кутия-джоб, дъждобран.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 24.49 лв. на месец

Код: EBA-SIN-001-9K2 Категория:

Описание

Ергономична раница с ортопедичен гръб ergobag prime Pearl DiveBear

Раниците ergobag prime са за децата в началното училище, с височина от 100 до 150 см. Те се регулират спрямо височината на децата, разпределят тежестта по целия торс и поддържат гърба и раменете изправени. Раниците са с подсилено дъно, текстилът им е водоотблъскващ и се почистват лесно.

ergobag prime и екологията

Текстилът на всички раници ergobag prime е изработен от 100% рециклирани PET бутилки. За производството на тази раница са рециклирани 18 бутилки от 0.5л.

ergobag е сертифициран bluesign System партньор и е член на FAIR WEAR FOUNDATION (FWF). Всички продукти ergobag се произвеждат съгласно регламент REACH.

Разпределение

Ученическата раница ergobag Prime е с капацитет около 20 литра и е много добре организирана.

В задната част има отворено отделение с ластик за големите учебници – то ги придържа да не се разпиляват и да са най-близо до гърба, където тежестта се усеща по-малко.

В средната част на ученическата раницата има преграда, която служи за по-добра организация. Преградата е с велкро-закрепване и може да се махне, ако не е необходима.

В предната част има малко мрежесто джобче с цип и халка за ключодържател.

Раницата има голям преден джоб от непромокаем плат, който е предназначен за храната и водата. За бутилката (0,5 л.) има обособено място.  Ако нещо се разсипе в този джоб, учебниците и тетрадките в основното отделение ще останат сухи и чисти.

Към раницата може да се прикрепя спортна чанта, тип мешка ergobag Gym Bag.

Видимост

Отвън ergobag Prime е със светлоотразителни полета, които правят детето видимо в тъмната част на денонощието, както и при лошо и сумрачно време. Отвътре раницата има „светеща“ подплата за по-лесното намиране на всички скрити неща. 🙂

В този дизайн се предлагат несесер и спортни чанта – мешка. Допълнителни аксесоари са стикерите Klettie, метална бутилка, пластмасова бутилка за многократна употреба, спортен сак, кутия за учебни материали.

аксесоари и допълнения към раниците за първи клас

Вижте и другите дизайни на раница ergobag Prime за деца в началното училище (1-4 клас):

Възможно е разминаване на изображенията с действителните цветове!

Също може да ви хареса…