Мини раници за детската ясла и детската градина

Раниците за детска ясла и градина affenzahn и ergobag са специално проектирани за малки деца на възраст 1-6 години. Изработени са от висококачествени материали и са екологични. Те са леки, цветни и интересни за децата. Подходящи са за детската ясла, за детската градина, за градски разходки и всякакви близки и далечни пътешествия.

Презрамките се регулират, меки са, съобразени са с детската анатомия и имат гръдна каишка, която ги придържа, за да са свободни детските ръчички.

Всички раници за детска ясла и градина са със светлоотразители, за да се виждат по-добре децата по всяко време и при лоши метеорологични условия.

Раничките за детска ясла и градина affenzahn са с формата на бебета животни.

Раничките за детска ясла и градина ergobag са със стикер, който може да се сменя.

Предлагат се в много дизайни за момичета и момчета.

Раниците са в 2 групи – за детска ясла и за детска градина.

Раници за ясла

раници за детска градина и ясла с животинче

Раничките за детска ясла affenzahn и ergobag са специално проектирани за малки дечица на възраст 1-3 години. Изработени са от висококачествени материали и са екологични. Те са леки, цветни и интересни за децата.

Презрамките се регулират, мекички са, съобразени са с детската анатомия и имат гръдна каишка, която ги придържа, за да са свободни детските ръчички.

Всички ранички за детска ясла са със светлоотразители, за да се виждат по-добре децата по всяко време и при лоши метеорологични условия.

Раничките за детска ясла affenzahn са с обем 4 л и формата на бебета животни.

Раничките за детска ясла ergobag са с обем 6 л и със стикер, който може да се сменя.

Раници за градина

раници за детска градина

Раниците за детска градина affenzahn и ergobag са специално проектирани за малки деца на възраст 3-6 години. Изработени са висококачествени материали и са екологични. Те са леки, цветни и интересни за децата.

Презрамките се регулират, меки са, съобразени са с детската анатомия и имат гръдна каишка, която ги придържа, за да са свободни детските ръчички.

Всички раници за детска градина са със светлоотразители, за да се виждат по-добре децата по всяко време и при лоши метеорологични условия.

Раничките за детска градина affenzahn са с обем 8 л и формата на бебета животни. Те се плезят, намигат и имат джобчета за всякакви съкровища, намерени по пътя или у дома.

Раничките за детска градина ergobag са с обем 10 л и са със стикер, който може да се сменя.

Подходящи са за детската градина, за градски разходки и всякакви близки и далечни пътешествия.

Предлагат се в много дизайни за момичета и момчета.

Go to Top