Често задавани въпроси

Вижте отговори на най-често задаваните въпроси свързани с ученическите раници и аксесоари

Има ли къде да се видят продуктите?

Да.
Всички налични продукти (на сайта са обозначени кои са те към настоящия момент) можете да видите и закупите на място в нашия офис/магазин.

Елате и ги пробвайте заедно с децата си.

Само онлайн ли се правят поръчки?

Не.

Наличните продукти могат да се закупят и в нашия офис/магазин. На сайта има актуална информация кои продукти са налични.

Колко време ще чакам, ако нямате нещо на склад?

Средно – около 25 дена.

На сайта продуктите са означени по 3 начина – налични; Доставка само по заявка; Изчерпани.

Наличните продукти могат да се вземат веднага. При тях не е отбелязан срок на доставка.
Продуктите с доставка по заявка са налични в Германия и доставката им отнема до 1 месец.
Продуктите, отбелязани като изчерпани, не са налични в България и в Германия и ще са налични следващия сезон.

Съветваме Ви да не чакате последния момент, ако държите на определен дизайн. В началото на лятото/края на пролетта има най-големи наличности. Септември месец наличностите са много динамични.

Къде се намирате?

Офисът ни, който е и магазин се намира в бизнес сграда Бени Билдинг, която е близо до стадион Герена и е между кварталите Хаджи Димитър (Стефан Караджа), Сухата река и Левски.

Най-добре означената сграда в района е магазин Декатлон ПОДУЯНЕ, затова често я даваме като ориентир. Дели ни една река – Слатинска река.
Бени Билдинг е 7-етажна, сива сграда с оранжеви елементи по фасадата. Офисът/шоурумът ни е във вх.А, ет.2. Има достатъчно места за свободно паркиране наоколо.
Следвайте гугълската навигация от картата в секция Контакти и ще стигнете лесно до нас. :-)

Защо са толкова скъпи тези раници?

Най-общо – защото са МНОГО качествени и изработването им не е лесна работа.

Концепцията на ученическите раници ergobag и Satch е ЕРГОНОМИЯ, ЕКОЛОГИЯ, УСТОЙЧИВОСТ.

  1. ЕРГОНОМИЯ
    Раниците се адаптират спрямо ръста на децата и разпределят тежестта от раменете към кръста. Формата и конструкцията им са по-различни от на обикновените раници и производството им е по-сложно.
  2. ЕКОЛОГИЯ
    Раниците се изработват изцяло от рециклирани пластмасови PET бутилки. Тъканта е по-здрава от текстила и по-устойчива на мръсотия и външни наранявания. Ефектът за околната среда е – по-малко отпадък на пластмаса, по-малко въглеродни емисии и по-малко използвана вода, спестени от производството на стандартен плат. Как се изработват раниците Affenzahn, ergobag и Satch вижте тук.
  3. УСТОЙЧИВОСТ
    Раниците не са еднодневки (защото растат с децата), не трябва да се сменят всяка година (защото са здрави), изработват се от рециклирани материали (спестяват се ресурси и се отделят по-малко въглеродни емисии), шият се във Виетнам (без Cubo light), но с осигуряване на максимално добри условия на труд и достойно заплащане на работниците (производителят е член и активен партньор на FAIR-WARE-Foundation). Повече вижте тук.
Go to Top