Аксесоарите за ученическите раници ergobag са практични помощници и допълват по чудесен начин ергономичните раници с ортопедичен гръб ergobag.

Дизайн, удобство, функционалност, екологичност са основните критерии при проектирането на всички продукти ergobag.

За времето в училище, наред с учебниците, тетрадките, химикалките и всички други дребни принадлежности, децата се нуждаят и от други неща като вода, лека закуска (или обяд), портмоне за джобните пари и документите (лична карта, карта за транспорт, карта за библиотека) и т.н. и т.н. С аксесоарите ergobag всичко е по-подредено и по-цветно.

Кутия-джоб Folder box – за подредени и здрави учебници

Кажете сбогом на подгънатите ъгълчета на листата в учебниците, тетрадките, домашните! Всички са добре подредени и на определено място в раницата – със здравата кутия Folder Box.

Несесер ergobag HPC – за ред при дреболиите

Всички химикалки, моливи, гумички, острилки, флумастери могат да бъдат добре подредени в несесера ergobag. Несесерът се състои от 22 части и се предлага във всички дизайни на ергономичните раници ergobag.
Текстилът за несесерите е изработен от изцяло рециклирани пластмасови PET бутилки.

Спортна чанта ergobag – практичен спътник

Спортната чанта ergobag осигурява достатъчно място за спортна екипировка, необходима в училище, за спорт извън училище или за разходка през почивните дни. Спортната чанта се закрепва към ученическата раница ergobag prime – по този начин ръцете остават свободни, а тежестта се разпределя равномерно. Текстилът за спортните чанти е изработен от изцяло рециклирани пластмасови PET бутилки.

Спортен сак ergobag – полезен и практичен

Спортният сак ergobag е с достатъчно място за спортната екипировка за училище, за спортни дейности извън училище или за разходки през почивните дни. Има два странични джоба от непромокаем плат – за кални спортните обувки или за мокрите бански. С няколко лесни стъпки сакът може да се видоизмени до раница – така ръцете остават свободни, а тежестта се разпределя равномерно на двете рамене. Текстилът за спортните сакове е изработен от изцяло рециклирани пластмасови PET бутилки.

Портмоне ergobag – с връзка за врата

Скъпоценните джобни пари са на сигурно място в практичното детско портмоне за врата. Детското портмоне е удобно и за извънкласни дейности и разходка в парка. В него може да се съхраняват и лична карта, ключове (за вкъщи или за велосипеда) и др.

Бутилка ergobag – за утоляване на жаждата

Бутилките за вода ergobag са леки, здрави, без мирис, за многократна употреба, изработени от ISYbe®. Подходящи са и за топли напитки до 80°C и се почистват в съдомиялна машина. В производствения процес на бутилките ergobag не се използват пластификатори или вредни вещества.

Светлоотразителните комплекти – виждат се отдалеч

Оранжеви, розови, зелени или жълти? Светлоотразителните комплекти за ученическите раници ergobag са в четири флуоресцентни цвята. Те се закачват към ученическите раници ergobag pack с цип и гарантират по-добра видимост на ученика през деня и в тъмната част на денонощието.

Стикерите Klettie – за повече индивидуалност

Можете да персонализирате всяка ученическа раница ergobag по свой вкус със стикерите Kletties. Има над 20 комплекта стикери Klettie с много теми – спорт, космос, животни, коли, приказни герои и т.н. Можете да го правите повече от веднъж и дори да си създадете стикери по Ваш собствен дизайн.

Дъждобран ergobag – за всяко време

Всяка ученическа раница ergobag е направена от водоотблъскващ материал (издържа на воден стълб до 1500 мл) и разходка през дъжда няма да намокри учебниците и тетрадките. За силни валежи препоръчваме дъждобран ergobag, за който си има специално отделение в ученическите раници ergobag.