Аксесоарите към ученическите раници са ефектни, практични и удобни

Към ученическите раници ergobag и Satch има различни практични аксесоари в съответния дизайн, които са екологични и модерни и улесняват учениците:

Несесер за ученик

Ученически несесер за тийнейджъри Satch Pencil Box

Несесерът е с формата на кутия и е на две нива – има голямо основно отделение и няколко допълнителни за всички дребни ученически принадлежности, необходими в училище.

Основното отделение е достатъчно голямо за по-едрите неща – лепило, линия до 20 см, пергел и т.н.

В средата има разгъваем мини-органайзер. От вътрешната страна има „защитно“ отделение за малък триъгълник (всеки несесер пристига с триъгълник с транспортир), прозрачно джобче за седмичната ученическа програма, малки ластичета за пишещите пособия, графити и т.н.

От вътрешната страна на капака има джоб с цип – за калкулатор, пари и др.

Вижте различните дизайни несесери Satch Pencil Box

Спортна чанта, тип мешка Gym Bag

Удобна и лека мешка за спорт. Подходяща за екипа за „физическо“ в училище и за допълнителни спортни дейности след училище. Удобна е и за градски разходки и игри в парка – за вода, сандвичи или лакомство, подходяща играчка, книжка и т.н.

Чантата има голямо основно отделение с достатъчно място за екип (тениска, шорти, клин, бански, маратонки и т.н.), голяма бутилка с вода и т.н. и джоб с цип от лицевата страна.

Мешките могат да се закачват за ученическите раници ergobag и Satch. Така ръцете остават свободни, а тежестта добре разпределена.

Вижте различните дизайни ergobag
Вижте различните дизайни Satch
Спортна мешка
Спортна чанта

Спортен сак Duffle Bag

Умният спътник за спорт. Независимо дали става въпрос за спортни занимания преди/след училище или за спортни забавления със семейството през уикенда, в сак ergobag/Satch Duffle Bag има място за всякакви спортни принадлежности.

Сакът има отделен джоб от непромокаем плат за съхранение на кални спортни обувки или мокри бански костюми.

Сакът е с къси и дълги дръжки. Дългите дръжки се трансформират в презрамки с няколко бързи движения, така че сакът да може да се носи като раница. По този начин се освобождават ръцете и тежестта се разпределя равномерно през двете рамена.

Вижте различните дизайни ergobag (за малките)
Вижте различните дизайни Satch (за големите)

Зареден несесер ergobag Hard Pencil Case

Кажете сбогом на хаоса при моливите! Несесерът ergobag HPC съдържа 17 цветни моливи, гума, линия, острилка и учебната програма.

Несесерът има практично малко джобче с велкро-затваряне за съхраняване на важните малки неща.

Зареденият несесер ergobag HPC се предлага във всички дизайни на ученическите раници ergobag. Може да окомплектовате Вашата раница ergobag Prime с несесер в същия дизайн, или да изберете съвсем различен.

Вижте различните дизайни заредени несесери ergobag

Сгъваем несесер ergobag Pencil Wrap

Несесерът има отделения за 18 моливи, както и две по-широки бримки за по-дебели моливи, четки, острилка или линия.

Дребните неща (монети, ключове и др) се съхраняват в удобния джоб с цип.

Несесерът се затваря с велкро лепенка и има халка за по-лесно отваряне и затваряне.

Вижте различните дизайни несесери Pencil Wrap

Ученическо портмоне

Портмонето е важен спътник в и извън училище. Освен за джобни пари има място и за лична карта, карта за градски транспорт, ключ, чип и т.н.

Детското портмоне ergobag е за малките ученици. Има джоб с цип за монети, джоб за банкноти, прозрачен джоб за личната карта (с лице навън), мини-халка за ключодържател, място за надпис на името на притежателя. То е с регулираща се връзка за слагане на вратлето – така ръчичките са свободни и е сигурно, че няма да се загуби.

Ученическият портфейл Satch е за тийнейджърите. Той е с 8 отделения – за документи, пари, карти, чипове и т.н.

Вижте различните дизайни портмонета ergobag
Вижте различните дизайни портфейл Satch
Ученически бутилки за вода

Бутилки за вода

Детските бутилки за вода са от неръждаема стомана или ISYbe®.

Бутилките ISYbe® са изработена от висококачествена плътна пластмаса (PP). Безопасни са – без вредни добавки за цветовете, без замърсяващи и омекотяващи агенти, без Бисфенол А (BPA-free). Не мирише и няма вкус на пластмаса. Почистват се и в съдомиялни машини. Бутилките ergobag са 0.5 литра, имат си фиксирано място в предния джоб на ученическите раници ergobag и са в техния дизайн. Бутилките Satch са с вместимост 0.7 литра и са в няколко по-универсални дизайни.

Бутилките от неръждаема стомана са със силиконова капачка, която може да се стерилизира и почиства самостоятелно. Не се препоръчват за горещи и газиране напитки.

Вижте различните бутилки ergobag
Вижте различните дизайни на бутилките Satch

Разделители-органайзери

Пластмасовата кутия-джоб предпазва листа, тетрадки, папки от разкъсване и подгъване на ъглите. Тя е лека и удобна, подобрява организацията и може да се носи във всички ученически раници ergobag и Satch.

Разделителят Satch TripleFlex е удобен разтягащ се органайзер А4 с три отделения. С него организацията на учебните материали е по-лесна – по предмети в училище, по извънкласни дейности и т.н.

Вижте различните видове разделители и кутии Satch
Разделители и кутии за раници

Вижте всички аксесоари ergobag за малките ученици:

Вижте всички аксесоари Satch за по-големите ученици: