Аксесоари за ученици и допълнения към ученическите раници

ученически аксесоари
аксесоари за ученици

Аксесоарите към ученическите раници ergobag и Satch са ефектни, практични и удобни

Към ученическите раници ergobag и Satch има различни практични аксесоари в съответния дизайн.

Те са с модерен дизайн, улесняват учениците и са са екологични. Различни модели несесери, пормонета, спортни чанти, бутилки за вода, кутии за храна, чантички, чадъри, дъждобрани и др.

Ученическите аксесоари са с високо качество и различни дизайни за момичета и момчета.

Ученически несесер за тийнейджъри Satch Pencil Box

Несесер за ученик

Несесерът е с формата на кутия и е на две нива – има голямо основно отделение и няколко допълнителни за всички дребни ученически принадлежности, необходими в училище.

Основното отделение е достатъчно голямо за по-едрите неща – лепило, линия до 20 см, пергел и т.н.

В средата има разгъваем мини-органайзер. От вътрешната страна има „защитно“ отделение за малък триъгълник (всеки несесер пристига с триъгълник с транспортир), прозрачно джобче за седмичната ученическа програма, малки ластичета за пишещите пособия, графити и т.н.

От вътрешната страна на капака има джоб с цип – за калкулатор, пари и др.

Вижте различните дизайни несесери Satch Pencil Box

Заредени несесери ergobag Hard Pencil Case и ergobag Maxi

Кажете сбогом на хаоса при моливите! Несесерите ergobag HPC и ergobag Maxi съдържат всички необходими неща за първите дни на малките ученици.

Несесер ergobag HPC се състои от 22 части – 17 цветни моливи, гума, линия, острилка, мини-портмоне и джоб с учебна програма.

Несесер ergobagMaxi се състои от 40 части – 18 цветни моливи, 18 флумастери, гума, линия, острилка, ножичка и мини-портмоне.

Вижте различните дизайни заредени несесери ergobag HPC
Вижте различните дизайни заредени несесери ergobag Maxi

Ученическо портмоне

Портмонето е важен спътник в и извън училище. Освен за джобни пари има място и за лична карта, карта за градски транспорт, ключ, чип и т.н.

Детското портмоне ergobag е за малките ученици. Има джоб с цип за монети, джоб за банкноти, прозрачен джоб за личната карта (с лице навън), мини-халка за ключодържател, място за надпис на името на притежателя. То е с регулираща се връзка за слагане на вратлето – така ръчичките са свободни и е сигурно, че няма да се загуби.

Ученическият портфейл Satch е за тийнейджърите. Той е с 8 отделения – за документи, пари, карти, чипове и т.н.

Вижте различните дизайни портмонета ergobag
Вижте различните дизайни портфейл Satch

Спортна чанта Gym Bag

спортна мешка

Удобна и лека мешка за спорт. Подходяща за екипа за спортни дейности в училище или след това. Удобна е и за градски разходки и игри в парка – за вода, сандвичи или лакомство, подходяща играчка, книжка и т.н.

Чантата има голямо основно отделение с достатъчно място за екип (тениска, шорти, клин, бански, маратонки и т.н.), голяма бутилка с вода и т.н. и джоб с цип от лицевата страна.

Мешките могат да се закачват за ученическите раници ergobag и Satch. Така ръцете остават свободни, а тежестта добре разпределена.

Вижте различните дизайни ergobag
Вижте различните дизайни Satch

Спортен сак Duffle Bag

детски спортен сак с дръжки и презрамки

Спортен сак Duffle Bag

Умният спътник за спорт. Независимо дали става въпрос за спортни занимания преди/след училище или за спортни забавления със семейството през уикенда, в саковете ergobag/Satch Duffle Bag има място за всякакви спортни принадлежности.

Сакът има отделен джоб от непромокаем плат за съхранение на кални спортни обувки или мокри бански костюми.

Сакът е с къси и дълга дръжка.

Вижте различните дизайни ergobag (за малките)
Вижте различните дизайни Satch (за големите)

Лек сгъваем детски чадър

лек детски чадър

Този чадър тежи само 125 грама, сгъваем е и си има калъфче в същия дизайн. Може да се сложи в допълнителните странични джобове Side Pocket Set за ученически раници ergobag Pack и ergobag Cubo Light.

Конструкцията и размерите му са съобразени с детската анатомия и уменията на децата в началното училище.

Вижте различните видове детски чадъри

Бутилки за вода

Ученически бутилки за вода

Детските бутилки за вода са от неръждаема стомана или ISYbe®.

Бутилките ISYbe® са изработена от висококачествена плътна пластмаса (PP). Безопасни са – без вредни добавки за цветовете, без замърсяващи и омекотяващи агенти, без Бисфенол А (BPA-free). Не миришат и нямат вкус на пластмаса. Почистват се и в съдомиялни машини. Бутилките ergobag са 0.5 литра, имат си фиксирано място в предния джоб на ученическите раници ergobag и са в техния дизайн. Бутилките Satch са с вместимост 0.7 литра и са в няколко по-универсални дизайни.

Бутилките от неръждаема стомана са със силиконова капачка, която може да се стерилизира и почиства самостоятелно. Не се препоръчват за горещи и газиране напитки.

Вижте различните бутилки ergobag
Вижте различните дизайни на бутилките Satch

Кутии за храна ergobag

Детските кутии за храна ergobag са метални или пластмасови и са съобразени с големината и анатомията на детските ръчички.

Пластмасовата кутия е изработени от висококачествена плътна пластмаса (PP). Безопасна е – без вредни добавки за цветовете, без замърсяващи и омекотяващи агенти, без Бисфенол А (BPA-free). Не мирише и няма вкус на пластмаса. Тежи 122 грама. В кутията има разделител за плодове и зеленчуци.

Металната кутия е от неръждаема стомана, а капакът е от медицински силикон. Тежи 322 глама. В кутията има още една, по-малка кутия.

Вижте различните дизайни кутии за храна

Разделители за ученическа раница

Разделители и кутии за раници

Пластмасовата кутия-джоб предпазва листа, тетрадки, папки от разкъсване и подгъване на ъглите. Тя е лека и удобна, подобрява организацията и може да се носи във всички ученически раници ergobag и Satch.

Разделителят Satch TripleFlex е удобен разтягащ се органайзер А4 с три отделения. С него организацията на учебните материали е по-лесна – по предмети в училище, по извънкласни дейности и т.н.

Вижте различните видове разделители и кутии

Стикери Klettie за ученическите раници ergobag

стикери за ученически раници

Стикерите за ученическите раници Klettie

Единични или в комплект, стикерите Klettie правят всяка раница ergobag неповторима.

Децата си ги колекционират, разменят, играят и се забавляват с тях.

С подмяната им може да направите раницата да е интересна за ученика още някоя година.

Стикерите се предлагат в много и различни дизайни и видове за момичета и за момчета.

Вижте различните видове стикери Klettie

Чантички Satch Cross и Satch Clutch

чантички за ученици

Чантичката Satch Cross се носи през гърдите или на кръста. Обемът ѝ е 2 л, тежи 150 грама. Събира най-важните неща (телефон, документи, пари, кърпички), но освобождава ръцете на децата при разходките им с приятели. Подходяща е и за момичета, и за момчета.

Чантичката Satch Clutch e за важните неща на момичета между 10 и 14 години. Има интегрирано огледалце на кутията и красива висулка.

Вижте чантичките Satch

Вижте всички аксесоари ergobag за малките ученици:

Вижте всички аксесоари Satch за по-големите ученици: