Аксесоарите към ученическите раници ergobag и Satch са ефектни, практични и удобни

Към ученическите раници ergobag и Satch има различни практични аксесоари в съответния дизайн, които са екологични и модерни и улесняват учениците:

Несесер за ученик

Ученически несесер за тийнейджъри Satch Pencil Box

Несесерът е с формата на кутия и е на две нива – има голямо основно отделение и няколко допълнителни за всички дребни ученически принадлежности, необходими в училище.

Основното отделение е достатъчно голямо за по-едрите неща – лепило, линия до 20 см, пергел и т.н.

В средата има разгъваем мини-органайзер. От вътрешната страна има „защитно“ отделение за малък триъгълник (всеки несесер пристига с триъгълник с транспортир), прозрачно джобче за седмичната ученическа програма, малки ластичета за пишещите пособия, графити и т.н.

От вътрешната страна на капака има джоб с цип – за калкулатор, пари и др.

Ученическо портмоне

Портмонето е важен спътник в и извън училище. Освен за джобни пари има място и за лична карта, карта за градски транспорт, ключ, чип и т.н.

Детското портмоне ergobag е за малките ученици. Има джоб с цип за монети, джоб за банкноти, прозрачен джоб за личната карта (с лице навън), мини-халка за ключодържател, място за надпис на името на притежателя. То е с регулираща се връзка за слагане на вратлето – така ръчичките са свободни и е сигурно, че няма да се загуби.

Ученическият портфейл Satch е за тийнейджърите. Той е с 8 отделения – за документи, пари, карти, чипове и т.н.

Зареден несесер ergobag Hard Pencil Case

Кажете сбогом на хаоса при моливите! Несесерът ergobag HPC съдържа 17 цветни моливи, гума, линия, острилка и учебната програма.

Несесерът има практично малко джобче с велкро-затваряне за съхраняване на важните малки неща.

Зареденият несесер ergobag HPC се предлага във всички дизайни на ученическите раници ergobag. Може да окомплектовате Вашата раница ergobag Prime с несесер в същия дизайн, или да изберете съвсем различен.

Спортна чанта, тип мешка Gym Bag

Удобна и лека мешка за спорт. Подходяща за екипа за „физическото“ в училище и за допълнителни спортни дейности след училище. Удобна е и за градски разходки и игри в парка – за вода, сандвичи или лакомство, подходяща играчка, книжка и т.н.

Чантата има голямо основно отделение с достатъчно място за екип (тениска, шорти, клин, бански, маратонки и т.н.), голяма бутилка с вода и т.н. и джоб с цип от лицевата страна.

Мешките могат да се закачват за ученическите раници ergobag и Satch. Така ръцете остават свободни, а тежестта добре разпределена.

спортна мешка
детски спортен сак с дръжки и презрамки

Спортен сак Duffle Bag

Умният спътник за спорт. Независимо дали става въпрос за спортни занимания преди/след училище или за спортни забавления със семейството през уикенда, в саковете ergobag/Satch Duffle Bag има място за всякакви спортни принадлежности.

Сакът има отделен джоб от непромокаем плат за съхранение на кални спортни обувки или мокри бански костюми.

Сакът е с къси и дълга дръжка.

Бутилки за вода

Детските бутилки за вода са от неръждаема стомана или ISYbe®.

Бутилките ISYbe® са изработена от висококачествена плътна пластмаса (PP). Безопасни са – без вредни добавки за цветовете, без замърсяващи и омекотяващи агенти, без Бисфенол А (BPA-free). Не миришат и нямат вкус на пластмаса. Почистват се и в съдомиялни машини. Бутилките ergobag са 0.5 литра, имат си фиксирано място в предния джоб на ученическите раници ergobag и са в техния дизайн. Бутилките Satch са с вместимост 0.7 литра и са в няколко по-универсални дизайни.

Бутилките от неръждаема стомана са със силиконова капачка, която може да се стерилизира и почиства самостоятелно. Не се препоръчват за горещи и газиране напитки.

Ученически бутилки за вода
лек детски чадър

Лек сгъваем детски чадър

Този чадър тежи само 125 грама, сгъваем е и си има калъфче в същия дизайн. Може да се сложи в допълнителните странични джобове Side Pocket Set за ученически раници ergobag Pack и ergobag Cubo Light.

Конструкцията и размерите му са съобразени с детската анатомия и уменията на децата в началното училище.

Разделители-органайзери

Пластмасовата кутия-джоб предпазва листа, тетрадки, папки от разкъсване и подгъване на ъглите. Тя е лека и удобна, подобрява организацията и може да се носи във всички ученически раници ergobag и Satch.

Разделителят Satch TripleFlex е удобен разтягащ се органайзер А4 с три отделения. С него организацията на учебните материали е по-лесна – по предмети в училище, по извънкласни дейности и т.н.

Разделители и кутии за раници
стикери за ученически раници

Стикерите за ученическите раници Klettie

Единични или в комплект, стикерите Klettie правят всяка раница ergobag неповторима.

Децата си ги колекционират, разменят, играят и се забавляват с тях.

С подмяната им може да направите раницата да е интересна за ученика още някоя година.

Много и различни дизайни и видове за момичета и за момчета.

Сгъваем несесер ergobag Pencil Wrap

Несесерът има отделения за 18 моливи, както и две по-широки бримки за по-дебели моливи, четки, острилка или линия.

Дребните неща (монети, ключове и др) се съхраняват в удобния джоб с цип.

Несесерът се затваря с велкро лепенка и има халка за по-лесно отваряне и затваряне.

Вижте всички аксесоари ergobag за малките ученици:

Вижте всички аксесоари Satch за по-големите ученици: