Комплект ергономична ученическа раница и още 5 части

Ученическа раница, по-малка раничка за спортни принадлежности, зареден несесер, празен несесер, джоб-кутия (за по-добра организация на учебници) и стикери Klettie.


Ергономия

Раниците ergobag съчетават ергономичния дизайн на иновативните трекинг раници с чанта за всякакви училищни приспособления, необходими през първите години в училище. Раниците ergobag растат заедно с детето и се адаптират към тялото му в удобна, изправяща гърба позиция. Имат широк регулируем колан на кръста, който облекчава тежестта от раменете и я разпределя по целия торс. Раницата се адаптира към деца с височина от 100 до 150 см.


Интериор

Вътрешното пространство е голямо (20 л) и добре организирано. В задната част има отделение с ластик за големите учебници – да не се разпиляват и да са близо до гърба, където тежестта се усеща по-малко. В средната част има преграда, която служи за по-добра организация и може да се премества. В предната част има малко мрежесто джобче с цип и халка за ключодържател.


Преден джоб и закопчалка

Раницата има голям преден джоб от непромокаем плат, който е за бутилка (специално отделение) и кутия за храна. Закопчалката е магнитна, интуитивна и забавна – направена е така, че да не затруднява децата и при отваряне и при затваряне на раницата.


Чанта за спорт

Раницата има приспособления за закачване на допълнителна спортна чанта ergobag за спортни екип и обувки. По този начин ръцете на децата са свободни и тежестта се разпределя по-равномерно.


Видимост

За безопасност на децата всички раници ergobag са с области със светлоотразителни елементи с висок коефициент на рефлексия, които ги правят видими и в тъмната част на деня.


Допълнително обезопасяване

Към раницата могат да се прикрепят допълнителни джобчета в ярки неонови цветове за още по-добра видимост.


Основа

Основата е стабилна и подсилена, а дъното е от влагоустойчиво.


Още характеристики

  • размери – 25/22/35 см; тегло – 1100 гр.; обем – 20 л.;
  • „светеща“ подплата от вътрешната страна;
  • възможност за добавяне на обезопасителен комплект в ярки цветове за по-добра видимост;
  • джоб за дъждобран;
  • произведен приблизително от 51 PET бутилки.

Вижте различните дизайни на ергономичните ученически раници-комплекти еrgobag Pack: