Доставка 2017-10-25T08:16:59+00:00

Условия за поръчка и доставка

Уважаеми потребители,

прочетете внимателно следващите редове – те съдържат важна информация за условията на доставка на ергономични ученически раници ergobag и satch.

Това е сайта на фирма Мол България ООД, ЕИК 201731654, с адрес на управление София 1517, ул. Витиня 2Ж, БЦ Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8, тел: 02 840 73 74, email – office@moll.bg.

1. Цени

Всички цени в сайта за Ергономични ученически раници www.ergo-bags.bg са в български левове (BGN), с включен ДДС.
Указаните в ww.ergo-bags.bg цени на отделните стоки са за единична бройка.
Дължимата от Потребителя продажна цена е посочената в поканата за закупуване на стоката към момента на подаване на заявката за покупка. Инфopмaциятa, пpeдocтaвянa нa Потребителите e aĸтyaлнa ĸъм мoмeнтa нa визyaлизaциятa й в www.ergo-bags.bg.

Цената за доставка не е включена в посочената в сайта www.ergo-bags.bg цена на продукта.

Наличните начини за плащане на  продуктите са следните:

  • В брой с наложен платеж
  • По банков път

2. Наличност

Продуктите могат да се видят в шоурума на Мол България ООД, на адрес:

София, ул. Витиня 2Ж, БЦ Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8.

 

3. Доставка

Някои продукти ergobag и satch – раници, несесери, аксесоари – се поддържат на склад. Обичайният срок на доставка на продуктите, които не се поддържат на склад е до 10 работни дни. В отделни случаи е възможен и по-дълг срок на доставка, за който ще бъдете уведомени към момента на поръчката.

Доставката на продукти ergobag и satch на стойност над 250 лв са за наша сметка до офис на Еконт Експрес ООД в България.

Доставката на продукти ergobag и satch – раници, несесери, сакове, чанти, портмонета, бутилки и други аксесоари на обща стойност под 250 лв се заплаща допълнително и е в размер на 5 лв за доставка до офис на Еконт Експрес ООД в България, и 9 лв за доставка до адрес в България.

4. Защита на потребителите

Потребителят има право да се откаже и да върне стоката в срок от 14 (четиринадесет) дни от сключването на сделката с „Мол България“ ООД единствено и само в случаите, когато продуктът не е използван и е във вид и количество, което не се различава от това при получаването на продукта и неговата оригинална опаковка не е нарушена. Стоката трябва да е напълно окомплектована заедно с всички съпътстващи я документи, включително, но не само инструкции за ползване, декларация за съответствие, гаранционна карта и др., без каквито и да било външни или вътрешни дефекти, в оригиналната и поставена от производителя опаковка, включително, но не само с поставените от производителя полистиролни или други защитни елементи, защитни фолиа маркировки. Върнатата пратка трябва да е придружена от подписани копия на фактурата и стоковата разписка, които  трябва изрично да се предадат на куриерска фирма срещу подпис.

Продуктите имат законова гаранция за съответствие.

Връщането на продукта става за сметка на клиента, чрез куриерска фирма или лично в офиса на „Мол България“ ООД на адрес: София, ул. „Витиня“ 2Ж, Бени Билдинг, ет.2, офис 8.

„Мол България“ ООД гарантира връщането на заплатената от потребителя сума, без стойността на куриерската услуга за връщането на продукта, в срок от 14 (четиринадесет) дни.

Полезни връзки:
Комисия за защита на потребителите
Платформа за онлайн решаване на спорове

 

Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.