Ергономичност на детските раници

Ученическите раници ergobag и satch са леки, удобни и гъвкавиУченическите раници

Раниците ergobag и Satch са комбинация от иновативните трекинг раници и ученическа чанта.

Те са с ергономичен дизайн и с ортопедичен гръб, който прилепва към лумбалната извивка на гърба на ученика, като по този начин разпределят тежестта от раменете към целия гръб и по-стабилната тазова област.

Ученическите раниците ergobag са за децата в начално училище – те се адаптират към деца с височина от 100 до 150 см.

Раниците Satch са за по-големите деца (след 3-ти клас и за тийнейджъри) – те се адаптират към деца с височина от 140 до 180 см.

Сертификат IGR за ергономия на Ученическите раници

Ученическите раници ergobag имат сертификат за ергономичен продукт от IGR e.V.

Детска раница с широк колан за кръста

Супер-удобен широк колан за кръста

Широкият подплатен колан за кръста прави раниците ergobag много удобни, защото разпределят тежестта по целия гръб – от раменете към по-силния кръст.

Ергономичност на Ученическите раници

Стабилизираща алуминиева рамка и дишащ гръб

Детските ученически раници ergobag и Satch имат вградена алуминиева рамка – тя осигурява стабилност и оптимално разпределение на натоварването.
Дишащият гръб на раница е с анатомична форма и добре подплатен – той държи раницата прилепена към лумбалната извивка на гръбначния стълб.

Раница - израства с детето

Раниците ergobag и Satch растат заедно с децата

ergobag е за деца с височина приблизително от 1.00 до 1.50 метра;  Satch е за деца с височина от 1.40 до 1.80 м. Презрамките на раменете са специално оформени и съобразени с детската анатомия.

Спорна раница закрепване към детската раница ergobag

Раниците ergobag могат да „носят“ със себе си и спортни чанти  

За да могат малките собственици на ergobag да имат достатъчно свобода на ръцете, когато имат допълнителни занимания, към раницата може да бъде закачена спортната чанта ergobag.
По този начин товарът е равномерно разпределен по гърба и ръцете на децата остават свободни.

Разгледайте нашия блог за повече полезна информация за ергономичните ученически раници ergobag и Satch:

Защо раниците ergobag имат специална основа?

Защо ергономичните раници ergobag са с подсилено дъно? Ученическите раници ergobag са ергономични, удобни и практични. Разработени са да са здрави и да издържат на темпото на малките си собственици. 🙂 Обикновено в класните [...]

checklist при избор на ученическа раница

Важните въпроси (според нас) при избор на ученическа раница: За първокласници и ученици в началното училище (1-4 клас) има ли ортопедичен анатомичен гръб от дишаща материя? може ли да [...]

Перфектно организирани с аксесоарите за ученическите раници ergobag

Аксесоарите за ученическите раници ergobag са практични помощници и допълват по чудесен начин ергономичните раници с ортопедичен гръб ergobag. Дизайн, удобство, функционалност, екологичност са основните критерии при проектирането на всички продукти ergobag. За времето в училище, [...]