Детски спортен сак за всякакъв вид спорт

Детският спортен сак ergobag Duffel Bag е подходящ както за любимия спорт, така и за багаж при кратки гостувания или екскурзии.

Спортният сак е разделен и има мокро и сухо отделение с достатъчно място за спортни обувки или мокри бански.

Сакът е с два вида дръжки – обичайните къси дръжки, както и по-дълга дръжка с регулируема дължина, за носене на рамо.

детски спортен сак с дръжки и презрамки

Детският сак е изработен от висококачествени материали и е устойчив на замърсяване

Сакът има области със светлоотразителни елементи за по-добра видимост в тъмната част на деня и при лошо и сумрачно време.

Детският спортен сак е екологичен и произведен с грижа за природата.

Спортният сак ergobag е подходящ не само за децата в начално училище, но и за дечица в детската градина.

Спортният сак Duffle Bag е не само за деца, които практикуват определен вид спорт. Той е подходящ за съхранение на спортния екип за физическото в училище или при пътувания и екскурзии.

Детски спортен сак или спортна мешка да ползва детето?

Някои от ученическите раници ergobag пристигат с мешка Gymbag или спортна раничка в комплект. Въпрос на вкус е дали детето ви ще предпочете спортния сак Duffle Bag или мешката Gymbag.

Ако за училище му е нужно само спортна тениска, къси гащи и гуменки, спортната мешка Gym Bag е напълно достатъчна.

Ако е необходимо носенето на повече и по-големи принадлежности, спортния сак с цип Duffle Bag е по-удобен. Той има голямо отделение с цип, както и страничен джоб с така нареченото мокро отделение с цип, в което децата могат да слагат мокри бански костюми, изпотени спортни дрехи или мръсни обувки, без да изцапат цялата чанта.

Спортният сак ergobag има дръжки и допълнителна презрамка за носене, която може да се регулира по дължина и да се настрои индивидуално за всеки ръст на детето. С нея сака може да бъде преметнат небрежно през рамо, оставяйки ръцете свободни.

Go to Top