Заредени несесери с три ципа за първокласници

Заредени  несесери с удобни отделения (разделени с 3 ципа) и 40 части –  18 молива, 18 фулмастри, 2 черни молива HB (тънък и дебел), гума, острилка, малко джобче за пари, линия, ножичка.

зареден ученически несесер

Подгответе детето с каквото е необходимо за първите дни в училище

Първият учебен ден на всяко дете е много емоционален. Вълнението от срещата с непознати деца и учители и новата обстановка е голямо. За децата е важно да се чувстват сигурни, подготвени и заредени с всички необходими аксесоари, които учителите изискват от тях.

Химикалки, гумички, моливи или ножици – много неща се използват от децата през първите години в училище. Заредените ученически несесери осигуряват необходимия ред, така че малките да могат да се концентрират върху ученето.

Какво е важно когато избирате несесер за училище?

Когато купувате ученически несесер, трябва да имате предвид няколко неща, за да бъде той полезен и интересен на малките ученици.

Несесерите трябва да са здрави и надеждни, защото се използват всекидневно. През нормален учебен ден, детето отваря и затваря несесера многократно. Затова, когато избирате, проверявайте качеството на изработка и на материалите, от които са направени – циповете, шевовете, пълнежа и т.н.

За децата най-важен е дизайнът, затова позволете им да го изберат сами.

Ученическият несесер с 3 ципа ergobag Maxi е достатъчно голям за всичко нужно в училище.

Несесерите Maxi са зарадени с висококачествени моливи и фулмастри с марката Lyra. Моливите са с триъгълна форма и с качествени, нечупливи графити (за да се избегне постоянното им острене).

Ученическите несесери ergobag Maxi са изработени от висококачествени и екологични материали и имат дълъг експлоатационен живот.

Дръжките на циповете им са с висулки (от плат), които улесняват децата – те са меки и леки, децата ги хващат бързо и отварянето и затварянето е по-лесно.

Несесерите ergobag са в модерни дизайни за момичета и за момчета.
Ако несесер ergobag Maxi е прекалено голям за вашия ученик, вижте и по-малкия  ученически несесер с 1 цип ergobag Hard Pencil Case.


Разгледайте и ученическите раници за първокласници ergobag. Те са с дизайн, съобразен с детската анатомия, регулиране спрямо ръста на детето от 100 до 150 см, здрави и надеждни – за ползване няколко години.

Go to Top