Ученическа раница за първи клас, комплект

Включва всичко необходимо за първия учебен ден на малките ученици.

ergobag Pack e eргономична ученическа раница за първи клас в комплект с 5 допълнителни аксесоара за началното училище – раничка за спорт, несесер-кутия, зареден несесер с 22 части, кутия-джоб и 5 стикера Klettie.

Раниците са със страхотни дизайни – за момичета, за момчета и универсални. Подходящи за деца от първи до четвърти клас, или с височина 100-150 см. Имат ортопедичен гръб, регулиращ се спрямо ръста на ученика (1-1,5 м).

Раниците са с подсилено дъно, което не позволява на учебниците и тетрадките да пропадат и осигурява изправено положение на раницата, когато е поставена на земята/пода.

Раницата се почиства лесно, само с влажна кърпа, защото текстилът ѝ е изработен от рециклирани PET бутилки, водоотблъскващ е, не поема миризми и не задържа мръсотията.

Несесерите са в дизайна на раницата и са 2 броя – единият е напълно зареден с ученически принадлежности, а вторият е празен несесер-кутия.

Пластмасовата кутия за учебни материали, предпазва листата и меките тетрадки от подгъване на ъгълчетата и смачкване.

Допълнителната раница за спорт може да се носи както в училище, прикрепена със специални механизми към голямата раница, така и при разходка в парка.

Уникалните лепящи стикери Klettie са радост за децата, като освен за игра служат и за допълнително персонализиране и отличаване на ергономичната ученическа раница в училище.

Go to Top