Заредени несесери за първи клас ergobag HPC

Полезни несесери в дизайните на ученическите раници ergobag за момичета и момчета, заредени с всичко необходимо за първокласника.

пълен ученически несесер

Несесерите за първокласници ergobag HPC (Hard Pencil Case) се състоят от 22 принадлежности, необходими на малките ученици.

Те включват: 17 молива Lyra с ергономична триъгълна форма – 10 тънки и 7 дебели; линия; гума; двойна острилка; джобче с програма; джобче за пари.

Несесерите за първокласници ergobag HPC са практични и екологични – текстилът им се произвежда от рециклирани пластмасови бутилки.

Колко голям да бъде несесера за училище?

Дали да е зареден с много аксесоари или да е по-компактен и с най-необходимото?

Големият ученически несесер е по-тежък и по-обемен – заема повече място в раницата. Когато несесерът е по-голям, на детето му отнема повече време да извади това, което търси.
ergobag HPC е ученически несесер с един цип и с най-необходимото.

Когато избирате несесер, обърнете внимание и на ципа.

В нормален учебен ден, несесерът се отваря доста често. За децата най-удобни са ученическите несесери с държач (висулка) на ципа от здрав плат. Той лесно се хваща, лесно се работи с него и не заема място.

Почистване и подреждане на ученическия несесер

Може да подреждате и почиствате несесера заедно с децата. За тях е много по-забавно и мотивиращо, когато правите тези неща заедно. Важно е несесерите да не са препълнени, да са подредени по техния вкус и съобразно техния начин на работа. А когато го почиствате заедно, децата се запознават несъзнателно и с принците на устойчивото развитие.
Ако има достатъчно място в ученическата раница, вижте и несесерите с три ципа, заредени с 40 части ergobag Maxi.

Go to Top