Немски ученически раници и аксесоари за първокласници ergobag

Раниците ergobag са с ортопедичен гръб, Екологични, Ергономични и Растящи с децата в началното училище, с височина от 100 до 150 см.

Раниците за първокласници се предлагат в няколко варианта – ergobag Prime, ergobag PrimeSet  (комплект от 4 части), ergobag Pack (комплект от 6 части) и ergobag CuboLight (комплект от 5 части).

Немският производител Fond Of GbmH предлага ученически раници за първокласници с ергономичен дизайн, съобразен с детската анатомия. Раниците са с регулируем ортопедичен дишащ гръб, който се позиционира в лумбалната извивка на гръбначния стълб и прилепва раницата плътно към гърба.

Раниците ergobag могат да се настройват спрямо ръста на ученика – от 100 до 150 см. Така те винаги са адаптирани спрямо тялото на детето и се ползват няколко години.

Благодарение и на широките презрамки, и на колана за кръста се отнема тежестта от раменете на детето и се разпределя по целия гръб. Така ученическата раница се усеща лека при носене.

Освен с ергономичен дизайн, ученическите раници за първокласници ergobag са с подсилено дъно и са изработени от текстил от рециклирани бутилки. Текстилът не поема и не задържа миризми и мръсотия. Лесно се почиства с влажна кърпа.

Към ученическите ранициима и богата гама аксесоарите ergobag са практични и екологични – несесери, спортни чанти, бутилки, портмонета в дизайните на ученическите раници.

Продуктите, отбелязани като Изчерпани, не са налични в България и в Германия и са с удължен срок на доставка.

Вижте и различни статии в блога ни:

Каква ученическа раница да изберем за първокласника?

Ученическите раници ergobag и Satch са леки, удобни и гъвкави

Ученически раници с ергономичен дизайн и ортопедичен гръб

Защо ученическа раница ergobag Prime?

Магнитна закопчалка на ученическите раници ergobag

Защо раниците ergobag имат специална основа?

checklist при избор на ученическа раница

Go to Top