Ученическите раници за първокласници ergobag са ергономични и с добре измислени практични детайли. Това важи и за закопчалката на раниците. Тя е магнитна и се затваря самичка. И е много лесна за отваряне от малкото дете. 🙂

Отварянето и затварянето на раниците ergobag е толкова интуитивно за учениците

Кое е сред най-вълнуващите преживявания за родителите преди Първият учебен ден? Търсенето на подходящата раница за училище. На пазара има голям избор от най-различни ученически раници – много теми, дизайни и цветове, десетки брандове, широк ценови диапазон… Как да изберем правилната сред това разнообразие, си е истинско приключение – коя раница е ергономична, интуитивна и лесна за ползване от децата, трябва ли да е екологична, с ортопедичен гръб, важно ли е да е с подсилена основа и т.н. и т.н. 

Отварянето и затварянето на ученическата раница е един от въпросите, на които е добре да се обърне внимание при избор на раница за първокласника. В началото на ученическия си живот, децата не се стараят много-много със затварянето на раницата (просто това не им е важно и те го забравят). А у дома пък, обикновено това правим ние, родителите. Някои раници са с връзки и  щипки, други с ципове и много отделения и т.н. Накратко – организацията на ученическата раница при малките деца трябва да е такава, че да не затруднява децата при боравенето с нея, всичко да им е пред очите и да се намира бързо, да се отваря и затваря лесно. 

Закопчалката Fidlock при ученическите раници ergobag е с магнитна привлекателност. 🙂

Магнитната закопчалка Fidlock е интуитивна и улеснява децата. Когато децата пуснат надолу капака на раницата, двете части на закопчалката се намират и щракват. Раницата е „магически“ затворена, при неволно дърпане нагоре капакът не може да се отвори и учебните материали са предпазени и защитени.

Отварянето на раницата също е лесно за децата. Първокласниците дори не трябва да променят начина си на мислене, защото интуицията обикновено им казва как да раздалечават магнитните катарами Fidlock!

Всичко в ученическата раница е добре, когато се закрепва добре 🙂

И другите закрепващи елементи при раниците ergobag са лесни за намиране и удобни за ползване. Всички те са в зелен цвят – връзката за пристягане, циповете на предния джоб за вода и храна и на вътрешния джоб, катарамите за закрепване на спортните чанти, подвижното отделение вътре в раницата. 

Внимание!Готови!Старт към училище!