Защо ергономичните раници ergobag са с подсилено дъно?

Ученическите раници ergobag са ергономични, удобни и практични. Разработени са да са здрави и да издържат на темпото на малките си собственици. 🙂

Обикновено в класните стаи картинката е следната: 3 редици чинове, а около тях пътеки, отрупани с раници, чанти, пликове и всякакви други случайно попаднали неща или такива, за които децата са решили, че там им е мястото (защото не са намерили по-добро :-)). Тези пътеки са претрупани и блокирани, а малките хали не се съобразяват много-много къде и как преминават.

Дъното на ученическите раници ergobag е подсилено с допълнително цяло парче от специален материал в основата си.

ergobag pack

ученическите раници с подсилено дъно

ergobag prime

твърдо дъно на ученическата раница

А ето и 5 предимства на подсилената основа за ученическите раници:

  1. Седи изправена – когато се свали от гърба, раницата може да се постави на всякакви места – на пода в класната стая или у дома, в двора, в парка, в автобуса и т.н. Седи изправена, по-лесно се вадят и слагат нещата в нея, не пада и не пречи.
  2. Защитена от мокри повърхности – раниците ergobag са с водоотблъскващ материал в основата си и са защитени от проникването на течности до първия (най-долния) си шев. Учебните материали ще останат сухи, дори когато раницата е поставена върху мокра повърхност за кратко.
  3. Предпазва учебните материали – представете си само по колко пъти на ден раницата се слага и сваля от гърба, на колко и какви различни места се поставя и доколко малките им собственици се грижат за тях и си ги пазят. Ако раницата е с меко дъно, учебните материали вътре се изхабяват по-бързо и са по-предразположени към щети.
  4. По-здрава – понякога се случва раницата да падне от високо, да премине през стълбите и т.н. – да има тежко приземяване. Раниците ergobag са от достатъчно здрав, еластичен материал и „оцеляват“ в такива ситуации.
  5. Поддържа гърба изправен – когато основата не е твърда, учебниците пропадат, раницата провисва, карайки детето да се навежда напред за да поеме тежестта. Раниците ergobag имат всички регулации това да не се случи и раменете на детето да са изправени.

Едно е сигурно – раниците ergobag са проектирани да издържат на всички изпитания в началното училище.