Какво да правим с ученическата раница през ваканцията?

В края на учебната година децата обикновено захвърлят ученическата си раница в някой ъгъл в стаята или в някое тъмно ъгълче в гардероба и я забравят до началото на следващата учебна година.
Но ergobag и satch не са обикновени раници – ученическите раници mini, ergobag и satch са чудесен спътник и през ваканциите. Ето няколко предложения:

Спане извън дома за ден-два 

На гости на любим приятел, или при баба и дядо…
Децата ще искат да вземат любима играчка или нещо, което има напомня за дома. В раниците остава и много място за тоалетни принадлежности, пижама, дрехи и каквото още е необходимо.

 

 

Семейно пътуване – ваканция

Когато имате нужда от повече багаж…
Ученическите раници ergobag и satch са с голям обем и се превръщат в удобни пътнически раници, които събират много неща – книги, игри и всякакви пътни принадлежности.

Еднодневна екскурзия

Разтягаща се ученическа раница satch match Bule CrushСред природата или в град-музей, семеен излет…
Ученическите раници ergobag и satch се превръщат в удобни туристически раници. Те са с широк колан на кръста, който отнема тежестта от раменете и я разпределя по целия торс. Презрамките са добре подплатени, основата е твърда, гърбът е от дишаща материя. Разходките са много по-приятни с удобни  аксесоари.

 

Спортни занимания през ваканцията

Край басейна или сред природата, правейки снежни човеци или пясъчни фигури…
Ученическите раници ergobag и satch са с водоустойчиво покритие. За по-голяма защита при мокри игри може да използвате и дъждобраните за раници ergobag и satch. Има място и за кърпи, и за храна и вода, и за всякакви принадлежности от първа необходимост. Спортните чанти и спортните сакове ergobag и satch също имат джобове с непромокаем плат за съхранение на мокрите аксесоари.

Дъждобран за раници Ergobag Groovy Green в зеленоСпортен сак

 

Както и да почивате през предстоящата ваканция, ние Ви пожелаваме хубаво време и много приятни моменти.  🙂

 

15 юни 2017|Категории: ergobag|Коментарите са изключени за Какво да правим с ученическата раница през ваканцията?