Както всички знаем, няма две еднакви деца – нито по размери, нито на акъл. :-). Разликите между ръста на децата в началното училище обикновено варират в широки граници. За щастие, ergobag е подходящата ученическа раница за всяко дете.

Твърде тежка и непрактична раница? Вече не

Помните ли годините в началното си училище? За много деца чантата беше прекалено голяма и тежка. Да тичаш или играеш с ученическата чанта на гърба беше немислимо. Някои деца имаха проблеми с гърба, други бяха надраснали техните чанти, а трети се отегчавах бързо от дизайна ( на принцеси, или с някой супер-герой, например).
За щастие някои неща са се променили. Днес може да намерите за първокласника си раница за училище, която да е му е точна, удобна и интересна, дори и в четвърти клас.

ученически раници за първи клас

Намиране на подходяща ученическа раница

За да пасва една раница на първокласника добре и за да е удобна за носене от деца с различни размери, са важни много неща. Презрамките трябва да са приятно подплатени и съобразени с детската анатомия, да има подвижна регулируема (на височина и дължина) гръдната каишка, широк колан за кръста, да може да расте с детето и т.н.

Ученическите раници ergobag имат тези характеристики:

Гръдната каишка може да се позиционира на различна височина на презрамките, а дължината ѝ може да достигне осем сантиметра.

Коланът на кръста също е много важен – той гарантира, че голяма част от тежестта на раницата се прехвърля от гърба към по-стабилната тазова област. Обиколката на раниците ergobag се регулира и има обхват от 55 до 90 сантиметра, така че да се адаптира към всяко дете.

Може ли раницата за първокласник да расте?

Широкият колан за кръста и гръдната каишка са регулируеми, но това не е всичко. Цялата раница ergobag може да расте с детето Ви и да му е удобна, докато то е високо между 100 и 150 см.

Ученическите раници ergobag имат алуминиева рамка, която се регулира според височината на детето и премества анатомичния гръб на раниците да влиза точно в лумбалната извивка на гръбначния стълб на учениците.

Ученическата раница трябва да бъде удобна за носене през всички сезони – затова гърбът на раниците ergobag е с дишащи възглавнички, така че децата да не се потят в топлите дни, и да им е удобно, дори когато са с дебело зимно яке.

Възможно ли е да промените дизайна на раницата?

Преди да започне училище, детето Ви може да обича делфини, по късно да са му интересни динозаврите, а пък във втори клас да е на тема еднорог, или нинджа. Кой може да каже какво ще му бъде интересно в трети клас?

Трябва ли всеки път да купувате нова раница?

Не и ако имате вариант да го избегнете. При раниците ergobag имате възможност да смените някои елементи от дизайна.

Децата могат да адаптират ученическите си раници към индивидуалните си интереси, когато пожелаят, със сменяемите велкро стикери Kletties. Те могат да избират от повече от 30 комплекти стикери Klettie или дори да си направят стикери със собствен дизайн. А раниците ergobag Pack може да се отличат още повече с комплекти за безопасност в четири флуоресцентни цвята.

Ученическите раници ergobag са проектирани за децата в началното училище (1-4 клас) – да им пасват, да са им удобни и да са им интересни през цялото време.