спортен сак ergobag Ice GlamBear / WonBearfull

79.90 лв.

Изчерпан

Детски спортен сак с дръжки и презрамки в тюркоаз и синьо:

Размери (ш/д/в): 40 x 20 x 25 см.
Тегло: 500 грама.
Обем: 20 литра.

Текстилът е от 100% рециклирани PET бутилки. За този сак са използвани около 11 бутилки 0.5 л.

В този дизайн се предлагат несесер, портмоне, пластмасова бутилка за многократна употреба, спортна чанта, ученическа раница.

Изчерпан

Код: ERG-DUF-001-9E4 Категория:

Описание

Детски спортен сак с дръжки и презрамки ergobag Ice GlamBear/WonBearfull

спортен сак ergobag Ice GlamBear / WonBearfull | ergo-bags.bg

Текстилът на всички спортни сакове ergobag е изработен от 100% рециклирани PET бутилки. За производството на този сак са използвани около 11 бутилки от 0.5л.

ergobag е сертифициран bluesign System партньор и е член на FAIR WEAR FOUNDATION (FWF). Всички продукти ergobag се произвеждат съгласно регламент REACH.

Детският спортен сак ergobag е подходяща за принадлежности за любимия спорт и за багаж при кратки гостувания или екскурзии.

Сакът е с едно основно отделение и 3 джоба с цип.

Два от джобовете са странични, третият е за по-дребни неща – ключове, телефон и т.н. Единият страничен джоб е по-голям и е специално изработен от непромокаем плат за маратонки/спортни обувки/мокър екип.

Сакът е с два чифта дръжки – обичайните къси дръжки, както и по-дълги дръжки-презрамки. Дългите дръжки са подплатени и позволяват сака да се носи и като раница на раменете.

Сакът има области със светлоотразителни елементи за по-добра видимост в тъмната част на деня и при лошо и сумрачно време.

В този дизайн се предлагат несесер, портмоне, спортна чанта, тип мешка, ученическа раница. Допълнителен аксесоар са пластмасови и метални бутилки за многократна употреба.

Вижте и другите дизайни на спортeн сак с отделение за маратонки ergobag Duffle Bag:

Възможно е разминаване на изображенията с действителните цветове!

Също може да ви хареса…

Go to Top