раница ergobag prime Night CrawlBear

229.00 лв.

Раници с ортопедичен и анатомичен гръб в лилави цветове.

За деца с височина 100-150 см.
Размери (ш/д/в): 25 x 22 x 35 см.
Тегло: 1100 грама.
Обем:  20 литра.
С 2 стикера Kletties Horse.
Код: EBA-SIN-001-9E3 Категория:

Описание

Раници с ортопедичен и анатомичен гръб ergobag prime

Раниците с ортопедичен гръб ergobag са за деца с височина от 100 до 150 см.
Гърба на раницата е ортопедичен, регулира се спрямо височината на децата за да се позиционира в лумбалната извивка на гърба на детето. По този начин се разпределят тежестта на раницата по целия торс и поддържат гърба и раменете изправени.
Раница с ортопедичен гръб
 
Виж повече за ергономичността

Детската раница с ортопедичен гръб ergobag Prime е с капацитет около 20 литра и много добре организирана. В задната част има отделение с ластик за големите учебници – то ги придържа да не се разпиляват и да са най-близо до гърба, където тежестта се усеща по-малко.

В средната част на детската раница с анатомичен гръб има преграда, която служи за по-добра организация и може да се премества.

В предната част има малко мрежесто джобче с цип и халка за ключодържател.

Раниците с ортопедичен гръб има голям преден джоб от непромокаем плат.

Той е с отделение за бутилка и кутия за храна – ако нещо се разсипе, учебниците и тетрадките в основното отделение ще останат сухи и чисти.

Към раницата с ортопедичен и анатомичен гръб може да се прикрепя спортна чанта ergobag с нещата за физическото в училище.

Във всяка ученическа раница ergobag има вградени светлоотразителни елементи. Те правят детето, носещо раница ergobag, видимо в тъмната част на денонощието, когато ходи рано или се прибира късно от училище.

Виж повече за видимостта

В този дизайн се предлагат несесер, портмоне, спортни чанта и сак, бутилка за вода 0.5 л. Допълнителни аксесоари са стикерите Klettie, кутия-джоб, дъждобран, метална бутилка.

Вижте повече

Вижте и другите дизайни на раниците с ортопедичен и анатомичен гръб:

Възможно е разминаване с действителните цветове!

Също може да ви хареса…