раница ergobag prime KoalaBear

229.00 лв.

Ергономична, практична, удобна, модерна и свежа раница в сини цветове.

За деца с височина 100-150 см.
Размери (ш/д/в): 25 x 22 x 35 см.
Тегло: 1100 грама.
Обем:  20 литра.
С 2 стикера Kletties Fire Service.
Код: EBA-SIN-003-920 Категория:

Описание

Ергономична ученическа раница ergobag prime KoalaBear

Раниците ergobag са за деца с височина от 100 до 150 см. Те се регулират спрямо височината на децата, разпределят тежестта по целия торс и поддържат гърба и раменете изправени.

Ергономична ученическа раница ergobag prime KoalaBear е с капацитет около 20 литра и много добре организирана. В задната част има отделение с ластик за големите учебници – то ги придържа да не се разпиляват и да са най-близо до гърба, където тежестта се усеща по-малко.

В средната част на раницата има преграда, която служи за по-добра организация и може да се премества. В предната част има малко мрежесто джобче с цип и халка за ключодържател. Раницата има голям преден джоб от непромокаем плат, който е с отделение за бутилка и кутия за храна – ако нещо се разсипе, учебниците и тетрадките в основното отделение ще останат сухи и чисти.

Към ученическата раницата може да се прикрепя спортна чанта ergobag с маратонки и екип за физическото в училище или са разходка в парка.

В този дизайн се предлагат несесер, портмоне, спортни чанта и сак, бутилка за вода 0.5 л. Допълнителни аксесоари са стикерите Klettie, кутия-джоб, дъждобран, метална бутилка.

Вижте повече

Вижте и другите дизайни на раниците:

Възможно е разминаване с действителните цветове!

Също може да ви хареса…