ученически раници
раници за ученици

Ергономични ученически раници с регулируем анатомичен гръб

Какво трябва да предлага една ученическа раница?

Да е с ергономичен дизайн, да израства с детето, да се регулира спрямо ръста на ученика, да е здрава и функционална, да е произведена спрямо изискванията за опазване на околната среда, да е с готин и модерен дизайн.

Защо немските ергономични раници ergobag и Satch?

Ученически раници и аксесоари

Тези ученически раници са с ергономичен дизайн, съобразен с детската и младежка анатомия. Те имат широки и меки презрамки, регулируем, ортопедичен и анатомичен гръб и широк колан за кръста.

Благодарение на ергономичния си дизайн, ученическите раници ergobag и Satch разпределят правилно тежестта от раменете към гърба и кръста и поддържат тялото на ученика изправено.

Освен ергономични, ученическите раници ergobag и Satch са екологични – изработват се от 100% рециклирани пластмасови бутилки.

Раниците са модерни – предлагат се в повече от 50 съвременни дизайна за момичета и момчета, малки и големи деца и тийнейджъри. Всяка година излизат по около 10 нови дизайна, а други отпадат – според предпочитанията на децата и актуалните тенденции.

Немските ученически раници на този сайт са две марки – ergobag и Satch.

Раниците ergobag са предназначени за първокласници и се регулират и израстват с тях от 110 до 150 см.

Тийн раниците Satch израстват с учениците от 140 до 180 см и са за деца след 3-ти клас.

Вижте мнения и отзиви от наши клиенти!

„Много съм доволна от раницата за тийнейджъри stach. Изключително удобна и най-вече разпределя тежеста равномерно и така предпазва гърба на детето от натоварване и изкривяване. Сега съм поръчала раница за първокласник , защото смятам че са най-добрите за нашия пазар. Скъпи са, но инвестицията си заслужава.“

Мариана

„Това е втората ми поръчка на продукти от сайта. Очарована съм от качеството и устойчивостта на материалите, но най-вече съм впечатлена от факта, че близнаците ми си носеха пълните раници сами (с лекота, без да има изкривяване на телата им) от ден първи на I-ви клас. Препоръчвам продуктите ви с две ръце на всеки, който ме е попитал.“

Стела

„Продуктите се отличават с високо качество на материала, внимание към всеки детайл и голямо удобство и практичност при употреба и поддръжка. Бих препоръчал с две ръце“

Гразиела

„Много удобна и практична ученическа раница, събира всичко необходимо. Препоръчвам на всеки!.“

Вяра

„“Оборудвали“ сме двама ученици от Вас. Нямам забележки. Качеството отговаря на по-високата цена.“

Искра

„Раниците, които купих са здрави след две години употреба, а децата ми казват, че са удобни за носене.“

Мая

„Чудесен артикул , нямам забележки за времето в което детот ползва раницата. Продукта е струхотен, препоръчвам го на всички родители :) “

Ваня

„Чудесен продукт, синът ми ползва раницата 4 години и все още е в отлично състояние – напълно здрава и като нова.“

Ася

„Раницата са изключително удобни за носене от децата, събират много неща, но тежестта е добре разпределена и не натоварва гръбначния стълб.“

Михаела

„Раницата на Ergobag е много добро решение за първокласници. Моделът Cubo light е много по прибран от други раници и наистина лек, така че е подходящ за по дребни и слабички деца. Харесва ми, че предният джоб е наистина непромокаем, така че учебниците не могат да се намокрят от изтекла бутилка за вода.“

Гергана

„Раницата е много удобна, особено за първите години от училище. След това синът ми предпочете по-компактна. Много съм доволна от изолирания джоб за храна, защото на няколко пъти вътре той изливаше различни напитки, а учебниците останаха непокътнати. Много е удобно и закачваненето на мешката за физическо….“

Йоана

„Вече 4 години раницата не е мръднала – като нова“

Мария

„“Здрава и удобна раница“

Ирена

„Изключително добре изработени, качествени и красиви продукти. Удобни за детето. Раницата стои права и поради това по-малко се цапа.“

Виолета

„Много ни харесва. Много удобно ,красиво и много практично. Несесера е много удобен за малки деца.“

Ани

„И трите продукта са страхотни,удобни и детето ми им се радва много!“

Дина

„Леки, удобни, практични, детенце много им се радва“

Силвина

„Високо качество отговарящо на моите очаквания и изисквания.“

Анна

„Здрава, удобна, красива раница! Бих препоръчала продукта.“

Дениза

„Продуктът отговори на очакванията ми. Бих закупила отново. Бих препоръчала продукта“

София

„Продуктът отговори на очакванията ми. Бих закупил отново. Бих препоръчал продукта“

Цветелина

„Удобен и устойчив несесер, ще влезе в употреба и през втора учебна година, за разлика от продукти на други производители, които се наложи да подменим многократно за една учебна година.“

Паолина

„Страхотно и удобно портмоне!“

Красимира

Здрави ученически раници за първокласници и тийнейджъри

ученически раници за първи клас

Ученически раници за първокласници ergobag

Ергономичните ученически раници за първи клас се предлагат като единични раници – ergobag Prime или в комплекти – ergobag Pack, ergobag Cubo Light и ergobag Prime Set.

Раниците за първи клас се настройват спрямо ръста на детето от 110 до 150 см, за да се ползват по-дълго време – от 1-ви до 4-ти клас.

Компектът ergobag Pack е от 6 части и включва ергономична ученическа раница, по-малка раничка за спортни принадлежности, зареден несесер за първи клас, празен несесер, джоб-кутия (за по-добра организация на учебници) и 5 тематични стикера Klettie.

Компектът ergobag Cubo Light е от 5 части и включва лека ученическа раница, мешка за спортни принадлежности, зареден несесер за първи клас, празен несесер и 5 тематични стикера Klettie.

Компектът ergobag Prime Set е най-новият комплект – състои се само от 4 части и включва ергономична ученическа раница, кутия-джоб за учебни материали, празен несесер-кутия и 4 тематични стикера Klettie.

раници за тийнейджъри

Ученически раници Satch за деца след 3-ти клас и за тийнейджъри

Тийнейджърските раници са 3 модела (satch Pack, satch Match и satch Air) и се различават по обема и вътрешната организация. Те се адаптират към деца с височина 140-180 см и се настройват според ръста им.

Раниците са с ергономичен дизайн – имат широк колан за кръста и други регулации, които отнемат тежестта от раменете и я разпределят по гърба и в долната част на торса. Раниците са добре организирани – имат преден джоб-органайзер за малки и големи принадлежности и външен страничен джоб за бутилка с вода.

Ученическите раници за тийнейджъри се предлагат в повече от 20 модерни дизайна.

Satch са МОДЕРНИ, ЕРГОНОМИЧНИ, ЕКОЛОГИЧНИ И МНОГО ЯКИ РАНИЦИ!

ученическа раница за тинейджър

Модерните ученически раници имат сертификат за ергономичен продукт

Ученическите раници за първокласници Ergobag и за тийнейджъри Satch са сертифицирани от немския институт IGR „Institut für Gesundheit und Ergonomie e. V„. Те са тествани и одобрени в категорията „ергономични продукти за деца и ученици“ в съответствие със стандарт DIN EN ISO 26800 / EN ISO 15537.

Лесното регулиране спрямо ръста на ученика, системата за отнемане на тежестта от раменете и разпределянето ѝ по гърба и кръста на децата, както и сертифицирането им от немския инститит IGR правят немските ученически раници предпочитани от родители и ученици.

Начало | ergo-bags.bg

Забавни и гушкави раници Affenzahn за детската ясла и градина

Раниците Affenzahn са за най-малките дечица: Small Friend – за яслата (1-3 годинки) и Large Friend – за детската градина (3-5 години).

Презрамките са широки и меки; има регулируема гръдна каишка, с която лесно се справят и най-малките.

Раничките за детска градина и ясла имат светоотразители, за да се виждат децата по-добре в тъмната част на денонощието, както и при дъждовно и сумрачно време.

Раниците Affenzahn са като любима плюшена играчка – сладки, забавни и гушкави – децата се привързват към тях и ги чувстват като верен приятел.

раници за детска ясла

affenzahn

раници за детска ясла и градина

ученическа раница с кончета

ergobag

раници за началното училище и предучилищна група

Начало | ergo-bags.bg

satch

раници за основното училище и гимназията

ученически аксесоари

аксесоари

ergobag и satch
за малки и големи ученици

Доволни ли сте и бихте ли препоръчалите ученическите раници Egobag и Satch?

Резултати от обратна връзка от клиенти закупили ученически раници ergobag и satch.

0%
Продуктът отговори на очакванията ми
0%
Бих препоръчал продукта

Идея с признание

ergobag и Satch са ученически ергономични раници, Affenzahn са бебешки и детски раници на нeмският производител Fond Of GmbH, създадени с много любов и разбиране. Fond Of GmbH e базирана в Кьолн германска компания, специализирана в разработката и производство на раници с ергономичен дизайн и функционалности. В основата на компанията са принципите за ергономичност, адаптивност, дълготрайност и устойчивост. Добрият дизайн е оценен от много немски и международни авторитети:

Начало | ergo-bags.bg
Начало | ergo-bags.bg

Началото

През 2010 г. на бял свят се появява нова компания за ученически раници ergobag. Основатели са четирима млади приятели, които много обичат чанти. Започват с разработването и производството на ергономични раници за деца в начално училище, после разработват и раници за тийнове (Satch) и за бебета и малки деца (Affenzahn) за детската ясла и градина. Днес си имат фабрики във Виетнам и Китай, ловят от океана PET бутилки, които рециклират и използват в производството си.

Вдъхновени от планинските спортове и разработени за деца

Направени така, че децата да могат да тичат, скачат, играят с раниците на гърба, без да се ограничава движението им:

  • с анатомично оформени презраки;
  • разпределят тежестта от рамената към таза;
  • с механизъм за регулиране спрямо височината на детето.

С мисъл за природата и нашите деца

Рециклирането и опазването на околната среда са неотменна част от производството. Както и честното и достойно отношение към работниците и служителите навсякъде по света.

Избирайки ergobag или Satch, Вие помагате на природата и на хората. Благодарим Ви!

ученическа раница

Вижте и поръчайте в магазина!

Раница за малките деца

Прочетете в нашия блог!

ученчиески аксесоари

Много и различни аксесоари!

Вижте и ергономичните бюра и столове за ученици moll

бюро и стол за детска стая

moll – растящи бюра и столове за обзавеждане на детската стая

www.moll.bg.